Κίνα Φρουρά ελαφιών φορτηγών κατασκευαστής

Αυτόματη Co. εξαρτημάτων & ανταλλακτικών Dongsui Guangzhou, ΕΠΕ.

 

OEM/ODM-χονδρέμπορος

 

 

Είμαστε ένας κατασκευαστής μερών επαναλείψεων, που ειδικεύεται στην παραγωγή της αυτόματης εξωτερικής φρουράς ελαφιών προϊόντων διακοσμήσεων, του φραγμού του Bull, του φραγμού κ.λπ. ρόλων περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας. Καλωσορίστε για να συμβουλευθείτε τις περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές.

Πέστε: 86-020-31521409

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το info@gzdongsui.com

Ειδήσεις

September 13, 2021

Γιορτάστε Steptember σε Dongsui — Μεγάλες εκπτώσεις στους φραγμούς του Bull, το φραγμό ρόλων, Tonneau συγκεκαλυμμένο κ.λπ.

Εάν θέλετε να προετοιμάσετε την επανάλειψή σας για τη υψηλή τηλεθέαση, αυτό είναι η διαπραγμάτευση για σας. Αυτή τη στιγμή Dongsui έχει το ετήσιο promo «Steptember του», και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σώσετε τους υψηλού κόστους φραγμούς του Bull, το φραγμό ρόλων, την κάλυψη Tonneau, κ.λπ.

 

Να ονειρευτεί το νέο swag για το φορτηγό σας; Το φορτηγό Dongsui σας καλύπτει. Μπορείτε να σημειώσετε το τρομερό εργαλείο που θα βοηθήσει να πάρει το φορτηγό σας πέρα από τη σύνοδο κορυφής. Και Dongsui έχει τα βήματα για όλους τους σημαντικότερους κατασκευαστές φορτηγών συμπεριλαμβανομένης της Ford, της Mazda, Isuzu, της Toyota, της Mitsubishi, της Nissan, και περισσότερων.

 

Το Dongsui είναι μια επαγγελματική κατασκευή και ο εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, αναπτύσσεται και προϊόντα των αυτόματων εξωτερικών παραγωγών διακοσμήσεων κυρίως για το φορτηγό, SUVs, MPVS, τα τζιπ και την επανάλειψη. Του οποίου ψάχνετε, από τις καλύψεις tonneau στις ρόδες στις φρουρές πλέγματος σε όλα τα μεγάλα προϊόντα στην πώληση κατά τη διάρκεια Steptember, Dongsui θα μπορούσε να είναι η κύρια πηγή σας για τα μέρη φορτηγών.

 

Έτοιμος να πάρει το φορτηγό σας στο επόμενο επίπεδο; Ελάτε επάνω!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιορτάστε Steptember σε Dongsui — Μεγάλες εκπτώσεις στους φραγμούς του Bull, το φραγμό ρόλων, Tonneau συγκεκαλυμμένο κ.λπ.  0

Στοιχεία επικοινωνίας