Κίνα Φρουρά ελαφιών φορτηγών κατασκευαστής

Αυτόματη Co. εξαρτημάτων & ανταλλακτικών Dongsui Guangzhou, ΕΠΕ.

 

OEM/ODM-χονδρέμπορος

 

 

Είμαστε ένας κατασκευαστής μερών επαναλείψεων, που ειδικεύεται στην παραγωγή της αυτόματης εξωτερικής φρουράς ελαφιών προϊόντων διακοσμήσεων, του φραγμού του Bull, του φραγμού κ.λπ. ρόλων περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας. Καλωσορίστε για να συμβουλευθείτε τις περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές.

Πέστε: 86-020-31521409

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το info@gzdongsui.com

Ειδήσεις

February 28, 2022

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;

Εδώ θα σε πει που είστε ο καλύτερος κατασκευαστής για σας για να επιλέξετε τα μέρη φορτηγών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;  0

Όπως είναι όλοι ξέρουν ότι η αυτόματη Co. εξαρτημάτων Guangzhou Dongsui, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής και καθιερώνεται το 2012. Ο κατασκευαστής είναι δεσμευμένος με την έρευνα, να αναπτυχθεί, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία των αμερικανικών ημι φρουρών ελαφιών φορτηγών, των φραγμών ρόλων ανοιχτών φορτηγών, του φραγμού του Bull, των φραγμών βημάτων, των φλογών κιγκλιδωμάτων, των καλύψεων Tonneau και του ραφιού κ.λπ. στεγών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;  1

Το Dongsui βρίσκεται στην περιοχή Baiyun της πόλης Guangzhou, κοντά στον αερολιμένα Baiyun. Με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών, Dongsui είναι σε θέση να κρατήσει το κόστος χαμηλότερο και να προσφέρει σε περισσότερους πελάτες την ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς συμβιβασμό της ποιότητας.

Το Dongsui αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, και τις διαταγές cOem υποστήριξης και σχεδίου ODM. Το προσωπικό τους είναι πάντα διαθέσιμο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών εάν συμπαθείτε επίλεκτο ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογο ή την επιδίωξη της βοήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;  2
Κατά συνέπεια, Dongsui έχει κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στο βορειοαμερικανικό νότο - Αμερικανός, Μέση Ανατολή. Αφρική, Ασία και ούτω καθεξής.

Το προϊόν του Dongsui εξ:άγω στους πελάτες στις χώρες και τις περιοχές ως Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Αυστραλία. Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Περού, Χιλή, Παναμάς, Νότια Αφρική κ.λπ. Τα τελευταία χρόνια, Dongsui έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων των τεμνουσών μηχανών λέιζερ μετάλλων σωλήνων και φύλλων, κάμπτοντας μηχανών μετάλλων σωλήνων, κάμπτοντας μηχανών μετάλλων φύλλων, γυαλίζοντας μηχανών, μηχανών συγκόλλησης και punching μηχανών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;  3

Ευπρόσδεκτος πελάτης Dongsui ειλικρινά από σε όλο τον κόσμο για να μας ενώσει και για να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο καλύτερος ιστοχώρος για να αγοράσει τα μέρη φορτηγών;  4

Στοιχεία επικοινωνίας