Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Φρουρά ελαφιών φορτηγών κατασκευαστής

Η εταιρεία Guangzhou Dongsui Auto Accessories & Spare Parts Co., Ltd.

 

                                 OEM/ODM ∆ιανομέας

Ειδήσεις

June 22, 2022

Περίπου ο τρέχοντας πίνακας.

Τα φορτηγά και SUVs είναι τα μεγαλύτερα αυτοί ήταν πάντα, αυξανόμενος σχεδόν 25% μεταξύ 1989 και 2019. Αυτός το κάνει όλο και περισσότερο σκληρά ακριβώς για να πάρει στην πόρτα σας εάν το όχημά σας δεν προήλθε από το εργοστάσιο με το τρέξιμο των πινάκων. Είναι ιδιαίτερα σκληρό για τους μικρότερους ανθρώπους, τα παιδιά, και τους παλαιότερους ενηλίκους, τόσο μεγάλο μέρος έτσι ώστε σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα στοιχεία από NHTSA (διοίκηση ασφάλειας κυκλοφορίας εθνικών αυτοκινητόδρομων), που πέφτει εισάγοντας ή βγαίνοντας ένα όχημα είναι η αιτία #1 των τραυματισμών μη-συντριβής. Κατ' εκτίμηση 146.000 άνθρωποι ετησίως απαιτούν ένα ταξίδι στο νοσοκομείο ή ή μια επίσκεψη από ένα EMT για τους τραυματισμούς που προκαλούνται με να πάρουν σε και από τα οχήματα. Αυτοί είναι 400 άνθρωποι ημερησίως, κάθε μέρα. Τίποτα εσείς μπορείτε να κάνετε για να κάνει που ασφαλέστερος, ειδικά να εγκαταστήσει τα δευτερεύοντα βήματα ή το τρέξιμο των πινάκων, θα κάνει όχι μόνο τη ζωή σας ευκολότεροι, θα μπορούσε σας σώζει ένα ταξίδι στο νοσοκομείο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου ο τρέχοντας πίνακας.  0

 

Πολλά φορτηγά και μεγαλύτερα οχήματα ήδη έχουν διευκρινίσει τα τοποθετώντας σημεία στο πλαίσιο στο οποίο να αμπαρώσει aftermarket τους τρέχοντας πίνακες. Αυτός σημαίνει πιθανώς δεν θα ειναι απαραίτητο να τροποποιήσετε το όχημά σας για να τους συνδέσετε, είναι ένα πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε ένα σύνολο εάν δεν έχετε τις σωστές τρύπες, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάποια διάτρηση, και ίσως νήματα βρυσών σε μια νέα τρύπα. Οι τρέχοντας πίνακές σας θα έχουν τις οδηγίες, και μερικές φορές μερικών από τα εργαλεία, αλλά είναι ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα. Aftermarket του Μπόλτον οι τρέχοντας πίνακες επίσης δεν θα αποβάλουν την εξουσιοδότηση του οχήματός σας (δείτε τον πίνακα περιεχομένων), εφ' όσον δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζημία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου ο τρέχοντας πίνακας.  1

 

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές όταν θέλετε να προσθέσετε τους τρέχοντας πίνακες: δευτερεύοντα βήματα, τρέχοντας πίνακες, και nerf φραγμοί. Τα δευτερεύοντα βήματα είναι ένα τετραγωνικό ή σε σχήμα υ υποστήριγμα σπου τα μπουλόνια επάνω, είτε κάτω από μια πόρτα, είτε για να δώσουν εσείς έχουν πρόσβαση καλύτερα σε ένα κρεβάτι φορτηγών. Ένας τρέχοντας πίνακας είναι μακρύτερος, τρέχοντας συχνά το μήκος του αμαξιού του φορτηγού σας, και πρόκειται εκεί να ενεργήσει ως μακροχρόνια βήμα ή πλατφόρμα. Οι φραγμοί Nerf είναι συνήθως το μήκος της καμπίνας σας, και προορίζονται να προστατεύσουν από τη ζημία κατά offroading. Πολλοί περιλαμβάνουν επίσης τα βήματα διακοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις οποίες για να επιλέξει, δείτε το επόμενο άρθρο μας, θα απαντήσουμε για σας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου ο τρέχοντας πίνακας.  2

Στοιχεία επικοινωνίας