Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Φρουρά ελαφιών φορτηγών κατασκευαστής

Η εταιρεία Guangzhou Dongsui Auto Accessories & Spare Parts Co., Ltd.

 

                                 OEM/ODM ∆ιανομέας

Ειδήσεις

April 13, 2022

Εγκατάσταση φρουρών ελαφιών

Εγκατάσταση φρουρών ελαφιών

Όταν θέλετε να εξοπλίσετε το φορτηγό σας με τη μέγιστη προηγούμενη προστασία, θέστε το επάνω με μια φρουρά ελαφιών, ή τη φρουρά προφυλακτήρων. Όπως τη πανοπλία για το μέτωπο του φορτηγού σας, αυτά τα βαρέων καθηκόντων εξαρτήματα συντηρούν τους προβολείς και τη φρουρά σας ενάντια σε οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει ο τρόπος τους — από ένα ελάφι δραπέτη σε μια επίθεση των δρόμος-συντριμμιών.

 

Η διαδικασία εγκαταστάσεων φρουράς ελαφιών θα ποικίλει ανάλογα με ποιο ύφος επιλέγετε και το όχημα εν λόγω, αλλά οι οδηγίες πρέπει κατωτέρω να χρησιμεύσουν ως μια μεγάλη αφετηρία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εγκατάσταση φρουρών ελαφιών  0

το http://mao.ecer.com/test/gzdongsui.com/supplier-391098-truck-deer-guard

 

 

Διαδικασία εγκατάστασης σε 4 εύκολα βήματα

1. Εγκαταστήστε τα χαμηλότερα υποστηρίγματα επάνω στη φρουρά με το παρεχόμενο υλικό. Θα θελήσετε να σφίγξετε με το χέρι αυτά τα υποστηρίγματα.

2. Έχετε κάποιο να σας βοηθήσει να ανυψώσετε το φραγμό στη θέση. Σιγουρευτείτε ότι έχει στραφεί στον προφυλακτήρα.

3. Εξάγετε τις τρύπες μπουλονιών και γλιστρήστε ένα πλυντήριο πέρα από καθένα. Κατόπιν, γλιστρήστε τη φρουρά στις τρύπες. Γλιστρήστε ένα άλλο πλυντήριο στη θέση και εγκαταστήστε τα καρύδια.

4. Επαναλάβετε τη συναρμολόγηση, η τρυπώντας με τρυπάνι και τοποθετώντας διαδικασία για κάθε μια από την κορυφή τοποθετεί, σφίγγοντας με το χέρι κάθε μπουλόνι. Κλείστε όλα τα μπουλόνια υποστηριγμάτων σε ισχύ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εγκατάσταση φρουρών ελαφιών  1

http://mao.ecer.com/test/gzdongsui.com/sale-25843117-oem-wholesale-304-stainless-steel-deer-guard-for-peterbilt-kenworth-t660-international-prostar-volvo.html

Στοιχεία επικοινωνίας