Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Φρουρά ελαφιών φορτηγών κατασκευαστής

Η εταιρεία Guangzhou Dongsui Auto Accessories & Spare Parts Co., Ltd.

 

                                 OEM/ODM ∆ιανομέας

Ειδήσεις

October 18, 2022

Γιατί εγκαταστήστε το φραγμό ταύρων για τα φορτηγά συλλογών;

Ένας καλός φραγμός φρουράς όχι μόνο προστατεύει το όχημα αλλά τον κάνει επίσης το βλέμμα καλύτερο. Και έχοντας εγκατέστησε θα ενισχύσει πολύ την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και θα μειώσει σημαντικά τους λογαριασμούς επισκευής για σας σε περίπτωση ατυχήματος. Καλυμμένος με το επίστρωμα σκονών ασφαλίστρου που είναι αντίσταση διάβρωσης, σκουριάς και αντίκτυπου, αυτός ο φραγμός ταύρων χτίζεται για να αντισταθεί τις πιό σκληρές καταστάσεις πιθανές.

Αυτός ο φραγμός ταύρων παρέχει σε σας τα εξής:

(Τέλεια τακτοποίηση) αυτός ο φραγμός ταύρων συμβατός για το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου επαναλείψεων, μπορούμε να κάνουμε το σχέδιό σας.

1.Material τύπος: Βαρέων καθηκόντων χάλυβας

2.Surface επεξεργασία: Κατασκευασμένος που τροφοδοτείται ντυμένος τελειωμένος

3.Extra προστασία: Θα προστατεύσει αποτελεσματικά το φορτηγό συλλογών σας από τα άγρια ζώα, δύστροπος οδηγός και θα τρίψει, και θα απορροφήσει την πλειοψηφία των επιδράσεων.

4.The το σχέδιο συναντά την αεροδυναμική που μειώνει την αντίσταση αέρα, το vehilce σας δεν αφορά ποτέ ένα φορτίο την εγκατάσταση του φραγμού

5. Ευπροσάρμοστη λειτουργία: Αυτός ο βαρέων καθηκόντων φραγμός ταύρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει τα φω'τα των οδηγήσεων για την ευρύτερη διαφάνεια.

6.Covered με το επίστρωμα σκονών ασφαλίστρου που είναι αντίσταση διάβρωσης, σκουριάς και αντίκτυπου, αυτός ο φραγμός ταύρων χτίζεται για να αντισταθεί τις πιό σκληρές καταστάσεις πιθανές.

7Easy εγκατάσταση του Μπόλτον. Διάτρηση που απαιτείται καμία.

Εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένου: Με όλα τα μπουλόνια, τα καρύδια και τα υποστηρίγματα συναρμολογήσεων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί εγκαταστήστε το φραγμό ταύρων για τα φορτηγά συλλογών;  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί εγκαταστήστε το φραγμό ταύρων για τα φορτηγά συλλογών;  1

Στοιχεία επικοινωνίας